Matrix KRANKcycle | Arm Bike | Arm Fiets

Voeg toe aan verlanglijst

Meeneemprijs!

De Matrix armfiets biedt een effectieve bovenlichaamtraining met instelbare weerstandsniveaus. Ideaal voor het versterken van de armen, schouders en borstspieren, terwijl je tegelijkertijd je uithoudingsvermogen verbetet.

 

Gebruikte armfiets, tweedehands armfiets, armbike , matrix tweedehands

Op voorraad
SKU
Matrix KRANKcycle | Arm Bike | Arm Fiets

Dankzij het werkelijk revolutionaire ontwerp geeft de Matrix Krankcycle gebruikers de mogelijkheid om te genieten van een groter bewegingsbereik voor een betere training. Onafhankelijke crankarmen zorgen voor een verscheidenheid aan bewegingen en een diepere betrokkenheid. Een ergonomisch zadel maakt het gemakkelijk om tussen posities te wisselen.

De Matrix Krankcycle is ideaal voor:

Individuen die een verbeterd niveau van beweging en spieractivatie in hun trainingen willen integreren
Personen die een meer uitdagende training wensen met een rolstoeltoegankelijke optie
 

Informatie Armfietsen

 

Armfietsen, ook wel bekend als handbiken, is een opwindende en innovatieve vorm van lichaamsbeweging die speciaal is ontwikkeld voor mensen met een beperkte functie of kracht in hun benen. Deze sportieve activiteit stelt individuen in staat om hun bovenlichaam en armen te gebruiken om te fietsen en zo hun conditie te verbeteren, kracht op te bouwen en plezier te beleven aan het buiten zijn. In deze tekst zullen we dieper ingaan op armfietsen, inclusief de voordelen, de verschillende soorten armfietsen en de beschikbare sportevenementen.

Meer informatie
Merk Matrix
Type aanschaf Koop
Gebruik Professioneel
Conditie Refurbished
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Matrix KRANKcycle | Arm Bike | Arm Fiets
MinimogMinimog

Fitness-company

Fitness-Company, een toonaangevende speler in de fitnessbranche, biedt hoogwaardige en direct uit voorraad leverbare fitnessapparatuur. Wij transformeren bedrijfsomgevingen door unieke bedrijfsfitnessoplossingen te creëren. Onze flexibele leaseopties maken het mogelijk kosteneffectief de gezondheid van medewerkers te bevorderen. Bezoek onze showroom voor inspiratie en ontvang vrijblijvend een offerte op maat. Fitness-Company staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een gezonde werkomgeving.

Matrix KRANKcycle | Arm Bike | Arm Fiets

€ 1.391,50 € 1.150,00