Op zoek naar kwaliteit fitnessapparatuur voor uw fitnesscentrum of zorgpraktijk? Fitnessloods is er voor al uw fitnessmachines van de meeste topmerken. Wij verkopen fitnesstoestellen van de beste merken zoals Technogym, Gymfit, Life Fitness, Hammer Strength, Star Trac, Precor, Matrix, Cybex, Nautilus, Concept2, Johnson, Power Plate, TRUE en nog veel andere topmerken.

Fitnessloods heeft altijd grote voorraden fitness occasion apparaten en is dan ook gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van tweedehands en nieuwe fitnessapparatuur. Onze voorraden veranderen iedere dag en dat betekent dat niet alles wat binnenkomt op de website verschijnt. Heeft u specifieke wensen, dromen of ideeën met betrekking tot de aanschaf van uw fitnessapparaten. Neem dat contact met ons op! Fitnessloods kan u vaak verder op weg helpen. Door ons grote netwerk en onze hele grote oren horen wij veel over wat er allemaal gebeurd binnen de fitnessbranche en waar welke merken aangeboden worden.

Verkoop uw huidige fitnessapparaten aan Fitnessloods en wij kunnen u ondersteunen bij het investeren in gereviseerde fitnessapparaten of bij het kopen en het leasen ervan. U kunt dan gebruik maken van ons netwerk waardoor wij altijd wel iets op voorraad hebben voor de verkoop van fitnesstoestellen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op