Technogym Rotex 600 XT Pro Crosstrainer

Voeg toe aan verlanglijst

Dit is een meeneem prijs

Op voorraad
SKU
Technogym Rotex 600 XT Pro | Crosstrainer

De Technogym Rotex XT Pro crosstrainer maakt het mogelijk voor gebruikers om zowel voorwaartse als achterwaartse bewegingen te maken met maximale vermindering van gewrichtsstress. Deze crosstrainer betrekt alle spiergroepen onder de taille en biedt uitstekende cardio-oefening voor gebruikers van alle niveaus.

 

Informatie crosstrainers

 

Crosstrainers zijn populaire fitnessapparaten die zowel in sportscholen als thuis worden gebruikt. Ze bieden een effectieve en veelzijdige cardiovasculaire workout, waarbij meerdere spiergroepen tegelijkertijd worden getraind. Verschillende merken hebben zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige crosstrainers, waaronder Gymfit, Life Fitness, Matrix, Technogym en Star Trac.

Bij het kiezen van een crosstrainer is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de bouwkwaliteit, het trainingsaanbod, de instelmogelijkheden en het gebruikersgemak. Elk van de genoemde merken heeft zijn eigen kenmerken en specialiteiten, dus het is raadzaam om verschillende modellen te vergelijken en te testen om degene te vinden die het beste aansluit bij jouw behoeften en trainingsdoelen.

Meer informatie
Merk Technogym
Type aanschaf Koop
Gebruik Semi-Professioneel
Conditie Refurbished
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Technogym Rotex 600 XT Pro Crosstrainer
MinimogMinimog

Fitness-company

Fitness-Company, een toonaangevende speler in de fitnessbranche, biedt hoogwaardige en direct uit voorraad leverbare fitnessapparatuur. Wij transformeren bedrijfsomgevingen door unieke bedrijfsfitnessoplossingen te creëren. Onze flexibele leaseopties maken het mogelijk kosteneffectief de gezondheid van medewerkers te bevorderen. Bezoek onze showroom voor inspiratie en ontvang vrijblijvend een offerte op maat. Fitness-Company staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een gezonde werkomgeving.

Technogym Rotex 600 XT Pro Crosstrainer

€ 423,50 € 350,00