Technogym Synchro 1000 SP Crosstrainer | Elliptical

Voeg toe aan verlanglijst
Op voorraad
SKU
Technogym Synchro 1000 SP | Crosstrainer | Elliptical

Technogym Synchro Excite 1000 is een elliptische trainer/crosstrainer van professionele kwaliteit en uitstekend design. Het is geschikt voor commercieel of veeleisend thuisgebruik. Het apparaat is perfect bewaard gebleven en onderhouden. De elliptische trainer loopt soepel en vrijwel geruisloos.

 

Informatie crosstrainers

 

Crosstrainers zijn populaire fitnessapparaten die zowel in sportscholen als thuis worden gebruikt. Ze bieden een effectieve en veelzijdige cardiovasculaire workout, waarbij meerdere spiergroepen tegelijkertijd worden getraind. Verschillende merken hebben zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige crosstrainers, waaronder Gymfit, Life Fitness, Matrix, Technogym en Star Trac.

Bij het kiezen van een crosstrainer is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de bouwkwaliteit, het trainingsaanbod, de instelmogelijkheden en het gebruikersgemak. Elk van de genoemde merken heeft zijn eigen kenmerken en specialiteiten, dus het is raadzaam om verschillende modellen te vergelijken en te testen om degene te vinden die het beste aansluit bij jouw behoeften en trainingsdoelen.

Meer informatie
Merk Technogym
Type aanschaf Koop
Gebruik Professioneel
Conditie Refurbished
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Technogym Synchro 1000 SP Crosstrainer | Elliptical
MinimogMinimog

Fitness-company

Fitness-Company, een toonaangevende speler in de fitnessbranche, biedt hoogwaardige en direct uit voorraad leverbare fitnessapparatuur. Wij transformeren bedrijfsomgevingen door unieke bedrijfsfitnessoplossingen te creëren. Onze flexibele leaseopties maken het mogelijk kosteneffectief de gezondheid van medewerkers te bevorderen. Bezoek onze showroom voor inspiratie en ontvang vrijblijvend een offerte op maat. Fitness-Company staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een gezonde werkomgeving.

Technogym Synchro 1000 SP Crosstrainer | Elliptical

€ 2.964,50 € 2.450,00