-20%

Tectrix Climbmax 2000 Stepper | Stapper

Voeg toe aan verlanglijst
Special Price € 193,60 € 160,00 Regular Price € 242,00

Dit is een meeneem prijs

Op voorraad
SKU
Tectrix Climbmax 2000 | Stepper | Stapper
CardioStepper

The cable drive system in the Tectrix ClimbMax 150 stepper sets it apart from most units that use a chain drive. This provides a remarkably smooth feel, quiet motion, and makes maintenance significantly easier.

The Tectrix ClimbMax ensures unparalleled quality and unmatched reliability, making it an ideal choice for rigorous use in health clubs. It is a perfect option for homeowners seeking a top-of-the-line, commercial-grade stepper that performs optimally.

 

Informatie stepper

 

Een stepper is een populair fitnessapparaat dat vaak wordt gebruikt voor cardiotraining en het versterken van de beenspieren. Het is ontworpen om een beweging na te bootsen die vergelijkbaar is met het traplopen, waarbij de gebruiker zijn of haar voeten op en neer beweegt op pedalen. Steppers kunnen zowel in sportscholen als thuis worden gebruikt en bieden een effectieve en gemakkelijke manier om aan je conditie te werken. Er zijn verschillende merken die steppers van hoge kwaliteit aanbieden. Enkele van deze merken zijn Gymfit, Life Fitness, Matrix, Technogym en Star Trac.

Het kiezen van de juiste stepper hangt af van je persoonlijke voorkeuren, trainingsdoelen en budget. Het is altijd aan te raden om verschillende merken en modellen te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Door de reputatie en het aanbod van deze merken in overweging te nemen, kun je een stepper vinden die past bij jouw fitnessbehoeften en -wensen.

Meer informatie
Merk overig
Type aanschaf Koop
Gebruik Thuisgebruik
Conditie Refurbished
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tectrix Climbmax 2000 Stepper | Stapper
MinimogMinimog

Fitness-company

Fitness-Company, een toonaangevende speler in de fitnessbranche, biedt hoogwaardige en direct uit voorraad leverbare fitnessapparatuur. Wij transformeren bedrijfsomgevingen door unieke bedrijfsfitnessoplossingen te creëren. Onze flexibele leaseopties maken het mogelijk kosteneffectief de gezondheid van medewerkers te bevorderen. Bezoek onze showroom voor inspiratie en ontvang vrijblijvend een offerte op maat. Fitness-Company staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een gezonde werkomgeving.

Tectrix Climbmax 2000 Stepper | Stapper

Special Price € 193,60 € 160,00 Regular Price € 242,00