VirtuFit Run Fit Foldable Loopband

Voeg toe aan verlanglijst

De VirtuFit Run Fit Foldable Loopband is een “must” wanneer het gaat om compactheid, stabiliteit en gebruikersgemak! Met deze loopband haal je een snelheid van 14 km/u en kun je maar liefst tussen 40 verschillende trainingsprogramma’s kiezen. Daarnaast zullen je onderburen en/of huisgenoten geen geluidsoverlast hebben van jouw intensieve trainingen!

Op voorraad
SKU
VirtuFit Run Fit Foldable Loopband
CardioLoopbanden

Deze loopband is, zoals de naam al zegt, volledig inklapbaar. Met behulp van twee grote knoppen heb je de loopband binnen enkele seconden ingeklapt. Nu zul je denken dat deze loopband daarom minder stabiel is, maar dat is zeker niet waar. De loopband heeft namelijk een belastbaar gewicht van 115 kg en is hij zeer stabiel en stil in gebruik.

 

Informatie loopbanden

 

Loopbanden zijn populaire fitnessapparaten die mensen in staat stellen om binnen te rennen of te wandelen zonder daadwerkelijk naar buiten te gaan. Er zijn verschillende merken loopbanden op de markt, waaronder Gymfit, Life Fitness, Matrix, Technogym en Star Trac. Deze merken bieden een breed scala aan loopbanden met verschillende functies en specificaties om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen.

Het kiezen van de juiste loopband hangt af van individuele behoeften en voorkeuren. Bij het vergelijken van de merken Gymfit, Life Fitness, Matrix, Technogym en Star Trac is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals budget, trainingsdoelen, beschikbare ruimte en gewenste functies. Het raadplegen van beoordelingen en het testen van verschillende modellen kan helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing bij het kopen van een loopband.

Meer informatie
Merk Virtufit
Type aanschaf Koop
Gebruik Thuisgebruik
Conditie Refurbished
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VirtuFit Run Fit Foldable Loopband
MinimogMinimog

Fitness-company

Fitness-Company, een toonaangevende speler in de fitnessbranche, biedt hoogwaardige en direct uit voorraad leverbare fitnessapparatuur. Wij transformeren bedrijfsomgevingen door unieke bedrijfsfitnessoplossingen te creëren. Onze flexibele leaseopties maken het mogelijk kosteneffectief de gezondheid van medewerkers te bevorderen. Bezoek onze showroom voor inspiratie en ontvang vrijblijvend een offerte op maat. Fitness-Company staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een gezonde werkomgeving.

VirtuFit Run Fit Foldable Loopband

€ 399,00 € 329,75